Terve­tuloa Metsä Groupin Toimittaja­verkkoon

 
 

Metsä Groupin Toimittajaverkon kautta toimittajamme voivat hoitaa yhteistyöhön liittyviä asioita. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Metsän yhteyshenkilöösi tai osoitteeseen supplierportal.support@metsagroup.com.

Ohjeet

Ohjekirjastoon pääset myös ilman kirjautumista. 
Ohjekirjasto

Muut ohjeet
Metsä Groupin raskaan liikenteen turvallisuusperehdytys

Laatupoikkeama

Voit ilmoittaa toimintamme laatua koskevan laatupoikkeaman tai turvallisuushavainnon alla olevan linkin kautta
 

Metsä Groupin Uutiset

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään painamalla alla olevaa linkkiä ja tunnistautumalla.
Jos olet Metsä Groupin toimittaja ja sinulle ei ole vielä myönnetty pääsyä Toimittajaverkkoon, ota yhteys Metsä Group-yhteyshenkilöösi.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Metsä Groupin kanssa, ota yhteyttä linkistä.
Metsä Groupin eettinen ilmoituskanava antaa mahdollisuuden ilmoittaa väärinkäytösepäilyistä; kaikesta, mikä rikkoo lakia tai ei vastaa Metsä Groupin arvoja tai eettisiä toimintaperiaatteita. Metsä Group haluaa rohkaista henkilöstöään, toimittajien työntekijöitä sekä muita sidosryhmiensä edustajia esittämään kysymyksiä ja nostamaan esiin epäkohtia.

Metsä Group kunnioittaa yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietojasi noudattaen soveltuvia tietosuojalakeja. Käytämme antamiasi henkilötietoja yhteydenpitoon ja liikesuhteen ja yhteistyön ylläpitämiseen yrityksesi kanssa. Mikäli edustamasi yritys on jo Metsä Groupin toimittaja, yhteystiedot päivitetään nyt antamiesi tietojen perusteella. Jos työskentelet Metsäliitto Osuuskunnan metsätyömaalla, tarvitsemme tietoja sinusta varmistaaksemme työturvallisuutesi ja huolehtiaksemme lakisääteisistä velvoitteistamme. Työnantajasi on antanut tietosi Metsäliitto Osuuskunnan käyttöön ja näet omat tietosi Toimittajaverkossa. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.